Spartak ŽK – Inđija 4:2 (3:1)

Strelci: Vujanović u 20. iz penala, Đurasović u 24, Bijelović u 29, Gojkov u 50. za Spartak, a Ševu u 7, Janković u 70. minutu za Inđiju.

SPARTAK: Dubljanić, Mažić, Branković, Jović, Miodragović, Milić, Đurasović, Vujanović, Lazić, Jovanović, Bijelović. Igrali su još: Dujmović, Hrstić, Andrušenko, Gojkov.
INĐIJA: Kuljić, Bakić, Ševo, Avramović, Jovanović, Ibrahim, Golubović, Janković, Marinković, Stojić, Mijić.

Spartak Ždrepčeva krv odigrao je drugu kontrolnu utakmicu na Zlatiboru u okviru priprema i uknjižio novu pobedu. Ovog puta tim Vladimira Gaćinovića bio je bolji od Inđije i slavio sa 4:2.
Iznenadio je protivnik Subotičane i već u sedmom minutu golom Ševe stigao do vođstva. Nije to obeshrabrilo mladi tim Golubaova da se nastave dokazivati. Vujanović je poravnao rezultat sa bele tačke, a u 24. minutu Aleksa Đurasović preokrenu na 2:1. Boljom igrom Spartak je već u prvom poluvremenu stigao do trećeg gola. Luka Bijelović je nadmudrio odbranu Inđije i zatresao mrežu za 3:1.

U nastavku utakmice viđen je po jedan gol na obe strane. Damjan Gojkov bio je precizan za Subotičane, dok je Janković ublažio poraz svog tima i postavio konačnih 4:2.