Pred ekipom Spartak Ždrepčeve krvi nalazi se najveći izazov, dočekuju aktuelnog prvaka države, ekupu Crvene Zvezde. Utakmica 3. kola Ling long Super lige igra se na Gradskom stadionu u Subotici u subotu 31. jula sa početkom od 18:55 časova. 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba Vladimir Buač –  Očekuje nas izuzetno teška utakmica, vidimo da Crvena Zvezda prethodnih nekoliko godina suvereno vlada srpskim fudbalom. Izrasli su u ozbiljnu evropsku ekipu koja ima kontinuitet rezultata. Nešto su usporenije krenuli u novoj sezoni, ali su svu svoju snagu i moć pokazali u meču protiv Kairata i vidimo da se nalaze u odličnoj formi što nije dobro za nas. Mi smo loše započeli prvenstvo, očekivao sam da ćemo na kontu imati dva ili tri boda više. Ne možemo očekivati protiv ovakvog protivnika da se vadimo, ali ćemo pokušati da se suprostavimo svim silama i da nadoknadimo bodove iz Kragujevca. Generalno sam optimista u sutrašnjem duelu jer smo u protekle dve utakmice bili nadomak osvajanja sva tri boda a na kraju nismo uspeli da dođemo ni do jednog. Verujem u moje momke, u njihov kvalitet a motiva će biti na pretek. Ako odigramo na našem nivou verujem da možemo da osvojimo minimalno jedan bod. 

Prvi strateg Subotičana okrenuo se na izostanke u igračkom kadru –  Imamo određenih kadrovskih problema, povređeni su nam Mile Savković,  Vladan Vidaković i Aleksandar Vidović, ostali su spremni za subotnji meč. 

Jedan od najasikusnijih i najboljih igrača Spartak Ždrepčeve krvi, Lazar Tufegdžić pozvao je publiku da im pomognu u sutrašnjoj utakmici. –  Čestitao bih prvo Crvenoj Zvezdi prolazak u narednu fazu Lige šampiona. Ne treba trošiti puno reči o njihovom kvalitetu pokazali su u duelu protiv Kairata koliko vrede i kakav kvalitet imaju. Slabije smo ušli u ovo prvenstvo imamo samo jedan bod iz dva kola i naravno sutra nas očekuje težak posao. Međutim, sutra je idealna prilika da protiv ovakvog protivnika pokažemo koliko vredimo i da vratimo samopouzdanje. Ukoliko pokažemo našu pravu igra imamo čemu da se nadamo.  Pozivam publiku da bude naš 12 igrač i verujem da će uživati u dobrom fudbalu.    

 

NAJAVA UTAKMICE