Nakon poraza u Gornjem Milanovcu ekipu Spartak Ždrepčeve krvi u Subotici očekuje pravi izazov. Dočekuju aktuelnog prtvak adržave ekipu Crvene Zvezde u utakmici 23. kola Ling longSuper lighe koja se igra u nedelju 21. februara sa početkom od  17:05 uz direktan prenos na TV Arena. 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba subotičana, Vladimir Buač Prvo bih želeo da čestitam Crvenoj Zvezdi na odlično odigranoj utakmici i ostvarenom rezultatu protiv jednog velikog Milana. Tom utakmicom su još jednom potvrdili da se radi o ozbiljnoj ekipi koja može da se nosi sa evropskim velikanima i da su trenutno najbolji u državi. Uprkos toj činjenici mi se nećemo predati, već ćemo ući u taj meč takmičarski nastrojeni sa namerom da osvojimo sva tri boda.  Verujem u moje momke , svaki dan sam sa njima i mislim da je samo mladost problem što nemamo kontinuitet, ali ubeđen sam da ako odigramo na našem najboljem nivou možemo do sva tri boda. Biće ovo veliki izazov za nas i veliki test. Drago mi je da su svi zdravi i da možemo da računamo na sve momke, čime će i naš kvalitet biti veći.

Lazar Tufegdžić nada se dobrom rezultatu  – Crvena Zvezda je odličmo krenula i u nastavku šampionata, zabeležili su tri pobede i sigurno da sutra dolaze po nova tri boda.  Sa druge strane mi moramo da pokažemo da zaslužujemo petu poziciju na tabeli, da igramo dobar fudbal i da posedujemo određen kvalitet. Ako želimo da ostvarimo pozitivan rezultat moramo da pokažemo puno viši nivo igre od onog koji smo odigrali protiv Metalca. Ova ekipa ima dobar kvalitet samo to moramo sutra i da pokažemo.