Nakon pobede u Novom Pazaru fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu 23. oktobra dočekuju ekipu Metalca u utakmici 14. kola Ling long Superlige. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 17:00 časova. 

Predstojeću utakmicu najavio je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović za nas utakmica protiv Metalca ima višestruki značaj. Pre svega zbog položaja na tabeli, zbog atmosfere u celom klubu kao i da potvrdimo pobedu u prošlom kolu u Novom Pazaru jer bez sutrašnje pobede ona neće imati toliki značaj. Fudbaleri su radili jako dobro u protekle dve nedelje i mislim da će biti na odgovarajućem nivou. Nećemo imati lak zadatak, dolazi nam ekipa koja igra dobro na gostujućim terenima, ima dobru tranziciju, dobro stoje na terenu i sa većim brojem igrača odlaze u završnicu. Čeka nas izuzetno težak posao, spremni smo na to. Raduje što se u tim vraćaju Ivančević, Srećković i Marčić. 

Lazar Tufegdžić ističe dobru atmosferu pred sutrašnju utamicu – Posle pobede na teškom gostovanju u Novom Pazaru u jednoj odličnoj atmosferi dočekujemo ekipu Metalca. Dobro smo radili cele nedelje, pripremali se za ovu utakmicu. Znamo da se radi o mladoj ekipi koja gaji poseban stil igre što je njihov poseban adut.  Mi smo spremni za sutrašnji meč i da zabeležimo nova tri boda, te uhvatimo priključak za vrh tabele.