Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu 7. novembra od 18:00 časova u okviru 14. kola Linglong Super lige dočekuju ekipu Partizana. 

Derbi utakmicu najavio je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović – Veliko je zadovoljstvo kada igrate protiv Partizana. Pred svaku utakmicu imamo neke želje, sutra bi voleli da odigramo dobru utakmicu i da se Srpskoj javnosti predstavimo u dobrom svetlu pošto će meč prenositi TV Arena. Utakmicu nećemo shvatiti za uživanje već za dokazivanje. Obaveza nam je da pokažemo vrhunsku energiju i pristup igri. Bez obzira na broj bodova ili mesta na tabeli Partizan je uvek jedan od najvećih klubova u zemlji. Znamo naš kvalitet i očekujem da ćemo pružiti jednu dobru fudbalsku predstavu i da će ljubitelji kraj malih ekrana uživati u igri. Ako bi uspeli i da ostvarimo neki pozitivan rezultat bili bi prezadovoljni. 

Šef struke se osvrnuo i na igrački kadar – Nedostajaće nam Dunđesrki, koji ima četiri žuta kartona, mali Vidović koji ima infekciju i mog pomoćnika Vladimira Buača koji je već sedam dana bolestan i ima temperaturu.        

Lazar Tufegdžić očekuje dobru igru – Očekuje nas derbi kola između dve ekipe koje su u samom  vrhu tabele. Partizan posle pobede nad Mačvom dolazi do osvoji nova tri boda. Nisu najbolje krenuli u ovom prvenstvu, promenili su trenera, doveli su dosta novih igrača.  Očekujem jedan dobar i motivisan Partizan koji će ići na pobedu. Nasuprot njih mi znamo svoje kvalitete i nećemo odstupati od naše igre. Imaćemo svoje šanse i ako iskoristimo prilike verujem da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat.