Nakon dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentracije Srbije koja je zabeležila dve važne pobede nastavlja se Super liga. Spartak na Gradskom stadionu u Subotici u nedelju 2. oktobra od 15:00 časova igra utakmicu 13. kola protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca. 

Predstojeću utakmicu najavio je trener Savo PavićevićTu sam nedelju dana i mogu stvarno da pohvalim ove momke koji rade predano, profesionalno i maksimalno su odgovorili na naše zahteve koje smo im postavili. Poznajemo kvalitete Radničkog, znamo o kakvoj ekipi se radi. Podigli su formu, doveli su pojačanja. Međutim nama je najbitnije da naši igrači shvate da imaju dobar kvalitet i da znaju da igraju fudbal. Spartak ima dobru ekipu sa jakim individualcima ja se lično ne bojim da će to sutra biti sa njihove strane profesionalno odigrano. Najvažnije je da shvate da oni mogu da pobede i to sutra treba da pokažu.  

Ispred igrača Nikola Srećković je istakao da će se momci potruditi da prekinu negativnu seriju – Očekuje nas važna utakmica, zbog pozicije na tabeli, samopouzdanja ali i zbog same atmosfere. Radnički je dobra ekipa koja iza sebe ima ube dljivu pobedu protiv Mladosti iz Novog Sada. U finišu prelaznog roka su doveli su par dobrih pojačanja. Mi gledamo nas i sve ćemo uraditi da dođemo do pobede i prekinemo loš niz.