Nakon pobede na svom terenu protiv Mačve, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u narednom 15. kolu Linglong Superlige sa puno optimizma putuju u Kruševac na megdan ekipi Napretka. Utakmica se igra u nedelju 3. novembra sa početkom od 15 časova. 

Naredni meč najavio je pomoćni trener Vladimir Buač – Do sada smo osvojili 18 bodova od kojih čak 15 pred svojim navijačima, a samo tri na strani. To definitivno nije dobar uvod u predstojeći susret, međutim ako želimo da budemo konkurentni za mesto koje vodi u plej of to definitivno moramo da popravimo. Prva takva prilika će nam biti u nedelju protiv Napretka iz Kruševca. Neće biti lak zadatak jer se radi o kvalitetnoj ekipi koja je discplinovana i kompaktna. Kod njih možda i jedan od najboljih igrača kapiten Ivanović. Mi smo pokazali u prethodnim utakmicama da možemo da igramo protiv svakoga iako pokažemo našu pravu igru i odigramo disciplinovano možemo da se vratimo i sa sva tri boda. Nakon pobede protiv Mačve dobili smo na samopouzdanju i bolja je atmosfera u ekipi. 

Stefan Milošević nakon pauze zbog četiri žuta kartona vraća se u ekipu i spreman dočekuje narednog rivala – Napredak je sigurno pun samopuzdanja nakon pobede u Lučanima nad Mladosti. Dobro ih poznajemo kao i njihovog trenera, našeg bivšeg šefa struke Predraga Rogana, samim tim znamo šta nas očekuje u Kruševcu. Idemo da se namećemo i ostvarimo pozitivan rezultat.