Fudbaleri Spartaka Ždrepčeve krvi u drugom kolu plej auta putuju na megdan ekipi Zemuna. Utakmica se igra u petak 19. aprila sa početkom od 16:00 časova. 

Šef stručnog štaba Predrag Rogan respektuje protivnika, ali očekuje nastavak odličnog niza.  – za kratko vreme očekuje nas nova utakmica, koja će biti sasvim drugačija jer je naš protivnik promeniuo trenera. Gledali smo njihov meč protiv Voždovca i mogu reći da je to sada sasvim jedna druga ekipa sa novom hemijom i energijom. Očekuje nas teška utakmica, ali mi smo sada postavili neke standarde ispod kojih ne želimo da idemo. Očekujem da moji momci pruže još jednu dobru partiju sa dosta energije, žara i voljom i željom za pobedom.  

Vladimir Otašević očekuje nove bodove  – Poštujemo i uvažavamo svakog protivnika. Očekujemo njihovu agresivnost od samog starta, ali mi smo navikli da igramo u visokom ritmu. Ova ekipa raste iz kola u kolo i pokazuje jak kolektiv. Očekujem da pokažemo dobru igru i da se sa bodovima vratimo u Suboticu.

Subotičani se nalaze u odličnoj seriji pobeda – Serija od sedam uzastopnih pobeda za nas predstavlja motiv više. Ove utakmice su pokazale o kakvim ličnostima se radi, nije tu u pitanju samo 11 igrača nego 25, stručni štab i svi ljudi oko kluba. Odlična atmosfera i karakter tih igrača je donela ovaj niz od sedam uzastopnih pobeda. – istakao je Otašević