Fudbalere SpartakŽdrepčeve krvi nakon eliminacije iz Kupa Srbije očekuju gostovanje ekipi Metalca. Idealna je ovo prilika da se osvoje novi bodovi i popravi utisak od pre dve dana.

Trener Černišov ističe važnost predstojeće utakmice – Iza nas je teška nedelja. Igrali smo protiv Crvene zvezde prošle nedelje, nakon par dana Kup utakmicu u gostima, a sada ponovo u nedelju gostujemo Metalcu. Želja nam je bila da igrače odmorimo i što bolje pripremimo za nedeljni izazov. Radili smo sniženim intezitetom kako bi ih sačuvali od povreda. Ima nekoliko igrača koji su zbog povreda nepoznanica za nastup u nedelju. Tu pre svih mislim na štopera Ćalasana i napadača Mudrinskog. Čekamo još informaciju doktorskog tima koji će dati konačnu potvrdu o njihovom statusu.

Prvi trener Spartaka zna šta ekipu očekuje na predstojećem gostovanju u Gornjem Milanovcu. – Znamo da je naš rival kvalitetan i da posebno dobro igraju pred svojom publikom.  Proučili smo njihovu igru, imamo taktiku, a sada nam preostaje da što bolje pripremimo naše igrače za predstojeći meč.