Nakon predstavljenih pojačanja, predsednik kluba Dragan Simović promovisao je trojicu mladih fudbalera koji su potpisali svoje prve profesionalne ugovore sa FK Spartak. Vernost subotičkom Superligašu potpisali su  Danijel Zlatković, Nemanja Ćalasan i Milan Đokić.

Simović je napomenuo da se radi o mladim igračima čije igre se pomno prate i nakon dobro odrađenih priprema po oceni Stručnog štaba nalaze se na korak do ulaska u Prvi tim. – Bodovi i opstanak u Super ligi Srbije su osnovni cilj u ovom momentu. Međutim, moramo da mislimo i na budućnost kluba. Na pripreme smo vodili sedam mladih igrača a struka je procenila da su ova trojica za sada najbliži prvom timu.

Danijel Zlatković polusezonu je odigrao u FK Bačka 1901, gde se svojim igrama nametnuo. Odigrao je već dve utakmice za prvi tim i nakon dobro odrađenih priprema nada se novoj prilici. Polusezonu u FK Bačka odigrao je i Nemanja Ćalasan, mladi štoper Subotičkog superligaša. Prošao je kompletnu Omladinsku školu FK Spartak i sada čeka priliku da zaigra za prvi tim. Prvi profesionalni ugovor potpisao je i Milan Đokić koji je prvi deo sezone igrao u Bačkoj Topoli.