Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi odradili su prve treninge na pripremama u Turskoj, gde će boraviti naredne dve nedelje.   

Šef struke Vladimir Buač ističe dobar rad igrača – za sada sve teče u najboljem mogućem redu. Sutra nas očekuje prva utakmica protiv Krila Sovjetov, koju ćemo odigrati sa dve ekipe, svaka po 45 minuta. Od novih igrača došao nam je samo jedan momak Moris, 2003. godište koji igra na poziciji zadnjeg veznog i tu je na probi. Videćemo da li će zadovoljiti naše kriterijume. Omladinci koje smo priključili se izuzetno trude, vredno rade i vidi se da škola Spartaka dobro radi i da ne treba da se plašimo za budućnost.      

Kapiten Stefan Milošević zadovoljan je uslovima u Turskoj – Drugi dan smo na pripremama u Antaliji. Sutra nas očekuje prva pripremna utakmica protiv Krila Sovjetov, ozbiljne ekipe iz Rusije. Pokušaćemo na što bolji način da otvorimo ovu fazu pripremnog dela. Uslovi su odlični, tereni jako dobri što nam izuzetno odgovara. U toku dva dana smo odradili čak tri treninga, juče dva naporna i danas sa malo lakšim intenzitetom.