Protekao je četvrti dan boravka fudbalera Spartaka na pripremama u Antaliji. Ekipa je smeštena u hotelu „Melas Lara“ gde imaju odlične uslove za boravak i rad. Na raspolaganju imaju tri travnata terena koji svakodnevno koriste.

U subotu 27. januara odigraće prvu pripremnu utakmicu po dolasku u Tursku i to protiv FK Olmaliq iz Uzbekistana koja je sezonu završila na 7. mestu. Biće to prilika da trener Veselinović proveri novajlije koji su se dobro uklopili u ekipu.

Štoper Dejan Kerkez ističe dobre uslove za rad – Pre svega, prvi utisak su odlični uslovi koji su nas dočekali. Imamo sve predoslove da se dobro spremimo. Ovo je najvažniji deo priprema, mislim da se odlično trenira i da ćemo spremni dočekati početak prvenstva. U subotu nas očekuje prva utakmica, prava prilika da vidimo na kom smo nivou u odnosu na inostrane klubove. Novajlije su se dobro uklopile, iako imaju težak zadatak da zamene igrače koji su nam mnogo značili. Verujem da ćemo uz ozbiljan rad spremno ući u nastavak sezone i ostvarirti naše ciljeve. 

Dugogodišnji kapiten i najiskusniji prvotimac subotičana, Vladimir Torbica oduševljen je smeštajem – O hotelu imam samo reči hvale, fantazija ! Imamo na raspolaganju 3 terena sa prirodnom travom, koji su u solidnom stanju i njih uglavnom koristimo dva puta dnevno. Svesni smo da je ovo teži deo priprema i moram da istaknem da svi rade jako motivisano. Dobro je što nas zaobilaze povrede i što možemo da se fokusiramo na rad i pripreme. Od subote kreću pripremne utakmice koje željno iščekujemo jer smo se uželeli utakmica.