Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u petak 12. februara u okviru 21. kola dočekuju ekipu Bačke. Utakmica se igra na Gradskom stadionu sa početkom od 14:30 časova. 

Više o samoj utakmici izneo je pomoćni trener Savo PavićevićOčekivali smo malo više od prve utakmice u nastavku sezone koju smo odigrali u Užicu misleći na osvajanje tri boda. Nismo bili na potrebnom nivou, možemo mnogo više što smo izneli i igračima. Mislim da je ovo pravi trenutak da to ispravimo protiv ekipe Bačke. Poštujemo protivnika koji se nalazi u dolnjem delu tabele, ali nas to neće zavarati. Moramo izaći maksimalno skoncentrisano i motivisano. Momci su dobro radili, dobra je atmosfera i svi jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Izostaće Ivančević i Bijleović, ali i oni su počeli sa treninzima i biće ubrzo spremni.       

David Dunđerski je izneo utiske svojih saigrača – Znamo svi da moramo mnogo bolje nego što smo pokazali u prošloj utakmici. Verujem da ćemo protiv bačke pozati svoj kvalitet. Naš sledeći protivnik je pretposlednji na tabeli, ali znamo koliki su nam pravili problem u prvom susretu iako to rezultat ne pokazuje. Imaju dobre igrače i samo ako pokažemo našu pravu igru i budemo maksimalno skoncentrisani možemo se nadati osvajanju sva tri boda.