Nakon pobede u prvom kolu nad Bačkom pred svojom publikom fudbaleri Spartaka u nastavku prvenstva gostuju ekipi Borca. Utakmica se igra u Lučanima u subotu 29. jula sa početkom od 20 časova.

Povodom predstojeće utakmice na Gradskom stadionu u Subotici organizovana je konferencija za štampu na kojoj su svoje utiske predstojećeg duela izneli igrač Branislav Jočić i pomoćni trener Vladimir Gaćinović .

Ekipa Borca je za respekt uprkos tome što imaju nekih personalnih problema. Malo su kasnije počeli sa treninzima, ali to ništa ne menja jer smo videli da su u prvom kolu dosta teško izgubili od Javora u Ivanjici. Putujemo sa dosta samopuzdanja i energije, posebno nakon dobre igre koju smo pokazali u prvom kolu. Proteklih nedelju dana smo radili na ispravljanju minimalnih grešaka iz prvog kola. Bili smo zadovoljni prikazanom igrom protiv Bačke a posebno sa visokim ritmom i tranzicijama. Opravdali smo očekivanja i pokazali igru koja bi trebala da nas krasi u ovoj sezoni. Raduje činjenica da su svi igrači na raspolaganju osim Vladimira Torbice i mladog Pantića. Očekujem da obradujemo svoje navijače – istakao je Vladimir Gaćinović.

Jedan od boljih pojedinaca u prvoj utakmici bio je Branimir Jočić Pobedom smo započeli ovo prvenstvo, što je nama izuzetno važno, jer smo mlada ekipa željna dokazivanja. Zahvalio bih se publici na velikoj podršci koju smo imali u prvom kolu. sa velikom samopouzdanjem putujemo na megdan Borcu, idemo da se nadigravamo i da pokušamo da donesemo tri boda.