Spartak – Čajetina 4:0 (0:0).

Spartak: Gabrić, Banjac, Ćalasan, Tomović, Matić, Ljubenović, Đorđević, Fedin, Georgijević, Milić, Antonić. Igrali još: Janošević, Dabić, Sili, Žerađanin, Spremo, Manojlović, Ivanović, Kovačević, Torbica, Farkaš, Mezei, Simonović.

Fudbaleri Spartaka ostvarili su ubedljiv trijumf protiv Čajetine u četvrtoj pripremnoj utakmici koju su odigrali na Zlatiboru u toku dvonedeljnih priprema.

Mojsilović, šef struke subotičana opredelio se za kombinovani sastav koji su u prvom poluvremenu činili mladi igrači koji treba da se nametnu. U nastavku susareta ulaskom par prvotimaca Spartak je znatno dobio na igri posebno u efikasnosti.

Na gol se čekalo do 60 minuta kada je Georgijević iz penala doveo svoj tim u vodstvo. Isti igrač udvostručio je prenost u 69. minutu. Samo minut kasnije golom mladog Ćalasana subotičani su poveli sa 3:0, da bi konačan rezultat postavio kapiten Torbic au poslednjoj minuti susreta.

Utakmicu na Zlatibou posmatrao je predsednik kluba i prvi čovek Fudbaslkog Saveza Vojvodine, Dragan Simović u društvu sa Draganom Đorđevićem, direktorom kluba i Goranom Dračom, podpredsednikom.