Polet 1980 – Spartak Ždrepčeva krv 1:8 (0:6)

Polet 1980: Vanić (27. Ristić), Dragović, N. N. Stanojević, Miladinović, N. R. Stanojević, Danić, Aritonović (82. Đorđević), Stević, Đorđević, Ivanović, Lazić (73. Aksić).

Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Kerkez, Ćalasan, Torbica, Nikolić (59. Belić), Glavčić, Pantić, Dunđerski, Vukčević, Abaz, Čečarić (46. Rudović),

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi su ubedljivom pobedom prošli u osminu finala Kupa Srbije. Na gostovanju u Zubinom Potoku sa 8:1 su savladali domaći Polet 1980.

Subotičani su odlično počeli utakmicu i već nakon prvih 45 minuta imali prednost od 6:0. Poveli su golom Torbice u 8. minutu a samo pet minuta kasnije prednost je udvostručena nakon autogola Dragovića. Nakon skoro pola sata igre Glavčić je povećao na 3:0. Abaz je u 32. minutu postigao gol za 4:0 a samo dva minuta kasnije u listu strelaca se upisao Nikolić. Poluvreme je završeno novim golom Torbice za više nego ubedljivih 6:0 u korist Spartaka.

Drugo poluvreme počelo je golom Rudovića nakon kojeg su subotičani spustili tempo igre. Ivanović je u 81. minutu postigao počasni gol za domaćina da bi konačan rezultat postavio Belić u 83. minutu za konačnih 1:8.

Pre početka utakmice Goran Drača, potpredsednik FK Spartak Ždrepčeve krvi, poklonio je garnituru opreme i lopte ekipi Poleta. Lopte su poklonili i fudbalskom klubu Mokra Gora. Utakimicu česnaestine finala Kupa Srbnije između Spartaka i Poleta posmatrao je i gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban zajedno sa gradonačelnikom Gračanice, Vladetom Kostićem.