Spartak Ždrepčeva krv – Dnjepar 0:3 (0:1)

Stadion u Antaliji. Strelci: 1:0 Nazarenko (36.), 2:0 Dovbik (47.), 3:0 Guculjak (75.)

Spartak Ždrepčeva krv: Dubljanić, Tomašković, Milošević, Filipović, Žulj, Vidaković, Shimura, Milutinović, Mihajlović, Rajović, Rođević. Igrali još: Dulić, Vrbljanac, Desnica, Đurasovuć, Šćepanović, Čejić, Simićč, Jančić. 

Dnjepar: Kožokaru, Adamjuk, Nelson, Lučkevič, Vantih, Solovjov, Rubčinskij, Pehaljonov, Jarmoljuk, Nazarenko, Dovbik. Igrali još: Kinarejkin, Jurčuk, Čalij, Svatok, Kravčenko, Đurasek, Bilj, Kogut, Guculjak, Gualj, Demidenko. 

Fudbaleri Spartaka su poraženi od Dnjepra sa 3:0. Bila je ovo sedma utakmica subotičana na pripremama u Antaliji i ujedno poslednji pred povratak u Suboticu. Šef struke Vladimir Gaćinović ponovo je isprobao veliki broj igrača mnogo kombinovao kako bi ekipa što spremnije dočekala utakmicu za prvenstvene bodove. 

Spartak je dobro otvorio utakmicu i dostojno parirao renomiranom protivniku. Šanse se imali Shimuzra, Rajović i Mihajlović, međutim bili su neprecizni. Ukrajinci su pretili kontrama, ozbiljnu priliku za vodstvo imali su u 23. minutu kada se Dubljanić odličnom intervencijom reagovao ispred Nazarenka. Ipak do isteka prvog poluvremena Dnjepar je uspeo da dođe do prednosti i to golom  Aleksandra Nazarenka u 36. minutu. 

Na početku drugog poluvremena Dnjepar je preko Dovbika udvostručio prednost. Pokušali su subotičani da se rezultatski vrate u meč, napadali najčešće po desnoj strani, međutim bili su neprecizni u samoj završnici. Konačan rezultat postavio je Guculjak u 75. minutu susreta.