Nakon evropskih izazova koji su poprilično izmorili Golubove, ali i uticali na sastav, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi sada se okreću nastupima u Super ligi Srbije. Subotičani gostuju ekipi Voždovca gde će pokušati da dođu do novih bodova. 

Pomoćni trener Darko Sekulović ističe da su spremni za predstojeći duel  – Utakmice ne delimo na važne i manje važne, uvek se ide korak po korak. Nadam se da oni igrači koji će nastupiti biti dovoljno spremni da odgovore zahtevima šefa struke. Sigurno da nas čeka jedna ozbijna utakmica. Voždovac je specifičan domaćin, igra se na veštačkoj travi, pa smo zato poslednjih nekoliko treninga radili na terenu sa veštačkom podlogom. Nadam se da smo uspeli da se prilagodimo i da smo spremni za meč. Hendikep jesu izostanci, Đuričin se dogovorio sa Vojvodinom i neće igrati protiv Voždovca. Neće biti u sastavu Kerkez, Šimura i Jočić zbog povreda. Ali, opet, imamo dovoljno igrača koji mogu da odgovore i koji imaju dovoljno „baruta“ da se suprotstavimo. Nadam se da možemo da donesemo bodove u Subotici, ili bar bod, uz hrabru u požrtvanu igru. 

Nemanja Ćalasan se nada da je vreme za nove bodove i beg sa dna tabele – Imali smo težak početak sezone, igrali smo na dva fronta. Pokazali smo da nismo slučajno bili u Evropi, uradili smo više nego što je bilo ko očekivao. To nas je malo koštalo rezultata u Super ligi. Vreme je da uđemo u dobar ritam domaćeg takmičenja, jer svakako trenutna pozicija na tabeli ne pokazuje kvalitet naše ekipe. Vreme je da krenemo gore, ka gornjem domu tabele.