Nakon poraza u Nišu fudbaleri Spartaka u subotu 31. avgusta od  20 časova dočekuju ekipu Voždovca u okviru 7. kola Linglong Super lige.

Vladimir Gaćinović je istakao važnost sutrašnje utakmice – Utakmica od višestruke važnosti za nas. Možda do sada i najbitnija u više segmenata, bodovno ali i psihološki. Dolazi nam ekipa koja se renovirala sa puno dobrih novih igrača. Igraju napadački fudbal i vole da se nadigravaju. Mi smo okrenuti pre svega sebi, nadam se da ćemo biti na visini zadatka. U poslednje dve utakmice smo možda mogli i bolje proći, protiv Crvene Zvezde i Radničkog, ali to je sada iza nas okrećemo se sutrašnjem okršaju. Očekujem da sutra budemo dovoljno hrabri, odlučni, pribrani i željni bodova i uspeha jer nam je to u ovom momentu neophodno. Pobeda bi nam donela puno toga.

Šef struke se osvrnuo i na kadrovske probleme – U trenažni proces se priključio Srećković, ne računamo na ranije povređene Obradovića i Cucina ostali su spremni za meč. ostali su zdravi. Pridružio nam se i mladi Milutinović koji treba da se registruje ovih dana.  

Milan Marčić nadovezao se na svog trenera – Očekuje nas izuzetno teška i važna utakmica. Dolazi nam odlična ekipa sa kvalitetnim pojedincima, spoj mladosti i iskustva. Mi gledamo sebe, ako uđemo maksimalno skoncentrisano u meč bodovi će ostati u Subotici. Pozvao bih navijače da dođu na utakmicu i pruže nam podršku.