Fudbaleri Spartaka u odličnoj atmosferi dočekuju ekipu Voždovca u utakmici 4. kola koja je na programu u subotu 30. jula sa početkom od 21:00 čas na Gradskom stadionu u Subotici. U dosadašnja tri kola od kojih su dva bila na gostujućem terenu osvojili su 5 bodova. 

Šef struke Slavko Petrović osvrnuo se prvo na ostvarene rezultate  – Činjenica je da smo posle tri odigrana kola dobro pozicionirani na tabeli uz relativno teži raspored. Zadnju utakmicu smo igrali protiv Vojvodine koja bi po mom mišljenju mogla da razdvoji dva velikana u srpskom fudbalu. Radi se o jakoj i homogenoj ekipi koja u tri kola nije primila gol, a predstoji nam dule protiv Voždovca koji takođe još nije primio gol. U protekla tri kola što se defanzive tiče odradili smo jako dobar posao sa samo jednim primljenim goloma, imali smo i jako puno propuštenih šansi ali i pored toga smo među efikasnijima. 

Slavko se zatim osvrnuo na narednog rivala – Ekipa Voždovca je podmlađena, teško daje golova ali zato izuzetno teško ih i prima. Očekuje nas zadatak koji će možda biti rešen i tek na kraju utakmice i zato moramo biti jako strpljivi. Nadam se da ćemo mi biti ti koji će doći do tri boda i time nastaviti pozitivan niz. Nemamo nekih promena u igračkom kadru, nedostajaće Stajković i Hrstić, koji bi se trebao priključiti sledeću utakmicu. Pored njih duže su povređeni Vidović i Toševski. Imamo konkurenciju u ekipi, momci su izuzetno disciplinovani i među njima vlada odličn atmosfera. Moram ovom prilikom i javno da ih pohvalim, jer su pokazali da su heroji i da daju sve od sebe na utakmicima. Ukoliko ovako nastave možemo biti i ekipa koja će biti iznenađenje prvenstva.

Golman Filip Manojlović deluje sigurno na golu Spartaka – Očekuje nas jedna teška takmičarska utakmica, međutim ako se namestimo kao i do sada nećemo imati problem. Jako je bitno da odradimo naš posao. Mislim da smo pokazali u ova tri kola naš potencijal i da samo treba da nastavimo ovako dalje. Iza nas je dobar rezultat u gostima protiv Vojvodine, a sada nam predstoji da to krunišemo protiv Voždovca. Moramo ući jako u utakmicu i da negiramo sve ono što je spremio naš protivnik. Pozvao bih ovom prilikom navijače da nam se pridruže da zajedno pobedimo narednog protivnika.