Mile Savković, nekadašnji igrač FK Spartak Ždrepčeva Krv se posle dve godine vratio u plavo-bele redove. Predsednik Nikola Simović sklopio je dogovor sa Savkovićem koji je potpisao vernost klubu do kraja 2021. godine.

Predsednik kluba je najavio da će klub u narednoj sezoni pokušati da napravi iskorak i ponovo izbori plasman u Evropsko takmičenje. Za takve ambicije dolazak Savkovića će predstavlja veliko pojačanje za ovu mladu ekipu, kojoj će iskustvo pojedinaca puno značiti.

– Mile Savković se istakao u ovom klubu, posebno svojim golovima tako da nije mnogo pregovora. Brzo smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo i sklopili novu saradnju za narednih godinu ipo dana. Drago mi je što se vratio jer će biti veliko pojačanje za ovu mladu ekipu. – istakao je predsednik kluba Nikola Simović.

Savković  je bio član ekipe Spartaka koja je izborila učešće u Evropi i stigla do trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Klub je napustio 2018. godine prešavši u tadašnjeg vicešampiona Poljske ekipu FC Jagielonija odakle se sada vratio u redove Subotičana.