Po završetku takmičarkog ciklusa klub je organizovao tradicionalno okupljanje svih onih koji su bili uz klub u ovoj sezoni.

Prilika je buila da se ukratko analizira protekla sezona i sagledaju planovi az naredni period. Predsednik Dragan Simović verovao je da opstanak neće dolaziti u pitanje  – Za uspeh je potrebno više faktora, a sigurno da je jedan od presudnih bio angažovanje Andreja Černišova. Bili smo blizu dogovora sa jednim našim poznatim trenerom, a sa Černišovim smo ostvarili saradnju bukvalno u poslednja 24 sata. Pogodili smo prelazni rok, imali dobru atmosferu i jedinstvo u ekipi. Pogledala nas je i sreća, kompenzacija za neke nesreće od pre. Kada se sve to dobro poklopilo, došli smo u situaciju da napravimo lep rezultat. Pitaju me mnogi iz fudbala, pa i van ovog sporta, da li žalimo što Prvenstvo nije bilo duže, i da žalimo što nismo bolje plasirani. Iskreno, i nije mi žao. Možda je trebalo da nam se desi nešto ovako, da imamo dobro naravoučenije za budućnost. Ipak, na kraju moramo biti zadovoljni.

Fudbaleri Spartaka u drugom delu sezone zaigrali su znatno bolje i neki su već skrenuli pažnju na sebe pa će sigurno određeni broj igrača biti na meti raznih klubova. – Fudbal je sport, ali i novac. Ako bude ponuda, a već ih i ima, sigurno da Spartak nije u situaciji da zadrži igrače koji imaju ponude koje su u skladu sa njihovim kvalitetom. Dva su razloga za to. Spartaku je potreban novac da bi i dalje mogao da bude konkurentan superligaš, a nije tajna da ti momci ovde igraju za novac od kojeg ne mogu da reše pitanje svoje egzistencije. Ono što je sigurno da ćemo tražiti desnog beka i još jednog veznog igrača, to nam je falilo i tokom ove sezone, a ostalo ćemo da vidimo. Sigurno je da je pred nama buran i dug prelazni rok, mi ćemo biti vrlo aktivni i radićemo sve u cilju da naredne godine budemo jači. – naglasio je predesdnik Simović