Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi nakon četiri uzastopne pobede u 29. kolu Super lige Srbije  gostuju FK Zemun. Utakmica se igra u sredu 3. aprila sa početkom od 16 časova. 

 Predrag Rogan očekuje još jedan pozitivan rezultat  – Odlazimo na vruć teren u Zemun gde domaćin igra izuzetno dobro i kvalitetno pred svojom publikom, što pokazuju i njihovi rezultati. Protiv vodećih ekipa Crvene Zvezde, Radničkog i Partizana su pružili odličnnu igru i bili poraženi minimalnim rezultatima u finišu susreta. Sigurno je da njihov položaj na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i igre koja pružaju. Predvodi ih iskusni i kvalitetni trener Đurđević. Nasuprot njih mi smo pod inercijom dobrih partija koje su nagrađeni i dobrim rezultatima. Idemo u Zemun da još jednom pružimo dobru utakmicu, damo svoj maksimum  i ostvarimo pozitivan rezultat. 

Nemanja Tekijaški ističe dobru atmosferu u ekipi. – Pored toga što beležimo dobre rezultate, igramo dobro uz odličnu atmosferu u ekipi. Ako ponovimo igru i odnos prema igri kao u prethodnih nekoliko utakmica ne sumnjam da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom. Zemun je nezavidnoj situaciji, ali nas to ne interesuje gledamo sebe i da nastavimo uspešan niz.