Nakon poraza od Radničkog iz Niša pred svojom publikom fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi gostuju u Kragujevcu ekipi Radnički 1923. Utakmica se igra u nedelju 7. aprila sa početkom od 14:30 časova. 

Predstojeću utakmicu najavio je Ljubiša Dunđerski pošto ni matematički ne možemo stići do plej ofa, nama je ostalo da u poslednja dva kola osvojimo što više bodova pred nastupajući plej aut.  Gostujemo ekipi koja igra odličan fudbal i koja pre svojom publikom uglavnom pobeđuje sve utakmice. Biće teško, ali sam ubeđen da ekipa može da ostvariu dobar rezultat.  Spremni smo i znamo u kakvoj smo situaciji. Povešćemo sve raspoložive igrače koji su licencirani, biće nas dvadeset i šest, jer moramo biti svi kao jedan kako bi ostvarili što bolji rezultat. Ponavljam spremni smo  i idemo da uradimo najbolje što možemo. 

Prvotimac Marko Mijailović pohvalio je ekipu Radničkog 1923 – Radi se o kvalitetnoj ekipi koja je sada puna samopouzdanja na osnovu ostvarenih rezulatata u prethodnom periodu. Međutim, imaju i svoje mane koje želimo da iskoristimo. Putujemo u Kragujevac sa željom da osvojimo sva tri boda. Idemo da igramo fudbal, da se borimo da pobedom vratimo samopouzdanje i tako dočekamo Javor.