Fudbaleri Spartaka nakon odlične igre protiv Partizana u sredu 29. novembra u vanrednom kolu dočekuju ekipu Javora. Utakmica se igra na Gradskom stadionu  sa početkom od 17 časova.

Meč je najavio pomoćni trener Savo Pavićević – Tradicionalno igramo teško pšrotiv Javora iz Ivanjice. To je ekipa koja igra tvrd fudbal i protiv kojih je teško igrati. Međutim, mi znamo naš cilj a to je osvajanje nova tri boda. Igramo pred svojom publikom gde tradicionalno igramo teže nego na strani, ali se nadam da ćemo i tu tradiciju srušiti i utakmicu rešiti u svoju korist. Dosta smo potrošeni, utakmica protiv Partizana je bila naporna, momci su dosta trčali i istrošili se. Radimo na tome da u ova dva dana dođemo do svežine i potpuno spremno dočekamo narednog rivala.

Pavićević se osvrnuo i na protekli meč sa Partizanom – Još jednom sve pohvale igračima na odličnoj igri u Beogradu. Pokazali su da ova ekipa ima puno talenta i jak karakter. Uzeli smo jedan zaista veliki bod, ali moram napomenuti da smo bili blizu i osvajanju sva tri. Taj bod će značiti puno manje ukoliko sutra ne pobedimo Javor.

Bojan Čečarić će nastupiti protiv bivšeg kluba – Mislim da ekipa Javora u Suboticu dolazi sa velikim ambicijama. Oni su trenutno na pretposlednjem mestu, ali to ne bi smelo da nas opusti jer nas čeka jedna vrlo teška utakmica. Ukoliko uđemo maksimalno skonvcentrisano verujem da možemo da osvojimo sva tri boda. Pozvao bih publiku ovom prilikom da dožu na Gradski stadion i pruže nam podršku.