Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi nakon neočekivanog poraza od Napretka pred svojom publikom u narednoj utakmici u okviru 11. kola Mozart Bet Super lige gostuju u Novom Sadu ekipi Mladost Gat. Utakmica se igra u nedelju 11. septembra sa početkom od 17:00 časova.

Predstojeću utakmicu najavio je šef struke Slavko Petrović – U zadnje dve utakmice smo malo podbacili u odnosu na utakmice koje smo odigrali od početka sezone. Red je da se vratimo u naš ritam i na stazu uspoeha. Jako je bitno da pobedimo u ovoj utakmici i psihološki ali i tabelarno da se popravimo. Povređen je Šćepanović koga očekuje duža pauza, to je šteta za ovaj tim. Izostaće i nedevoljno oporavljeni  Roševič koji za sada trenira individualno i očekujemo da se vrati nakon reprezentativne pauze. Očekujem da ozbiljno shvatimo ovaj duel, jer je Mladost nakon šest poraza osvojila bod na gostovanju i sa velikom će motivacijom ući u ovaj susret.      

Prvotimac Petar Stanić izneo je svoje utiske – Malo je čudno za nas da smo u poslednjih pet kola bez pobede, dok smo u prva četiri kola osvojili osam bodova. U prošlom kolu smo i kući poraženi tako da smo prekinuli i taj niz bez poraza pred svojom publikom. U padu smo forme, ali nismo imali ni sreće sa rezultatima u odnosu na igre koje smo pružili. Očekujem da se negativan niz prekine i da ćemo u Novom Sadu osvojiti sva tri boda.