Fudbaleri Spartaka dočekuju Rad u okviru 4. kola plej aut u utakmici koja se igra u nedelju 7. maja na Gradskom stadionu u Subotici od 17 časova.

Ekipa sa velikim motivom dočekuje narednog protivnika pošto su u protekla tri duela između ova dva kluba slavili beograđani. Utakmicu su najavili trener Andrej Černišov, kapiten Vladimir Torbica i prvotimac Nemanja Ćalasan.

Andrej Černišov ne zaboravlja poraze od Rada – Za nas sledi važna utakmica, jer smo u nizu od tri poraza od Rada. Pobedili su nas u Subotici u poslednjem kolu prošle sezone sa 1:2 i pokvarili nam slavlje pred našim navijačima, a u tekućoj sezoni su nas dva puta savladali. Zato hoćemo da im vratimo i da pobedimo. Rad je u teškoj situaciji, izgubili su tri utakmice, i sigurno sa velikim željama dolazte u Suboticu. Mi želimo da napravimo pomak na tabeli u odnosu na prošlu sezonu, tajko da ćemo sigurno ići na pobedu a i igračima je jasno da će ih dobre igre približiti novim ugovorima, sa Spartakom, ali i drugim ekipama. Iz tima izostaje jedino Glavčić, pa ćemo videti da li ćemo menjati sistem igree ili na njegovo mesto ubaciti nekog drugog igrača.

Vladimir Torbica, kapiten Subotičana, najavljuje dobru utakmicu – Ekipi Rada u ovom Prvenstvu nismo uzeli ni jedan bod, nismo im čak ni gol dali. U meč možemo ući rasterećeno, a baš zbog te činjenice možemo da odigramo jednu dobru utakmicu. Za našeg protivnika ovo je možda i meč lopta za dalji nastavak. Sigurno da će želeti pobedu i nove bodove. Radi se o dobroj ekipi koja ima kvalitet, bez obzira na njihovo stanje na tabeli. U njihovim redovima igraju i naša dva bivša igrača golman Mirković i Veselinovića.

Nemanja Ćalasan, prvotimac Spartaka najavio je novu pobedu – Mlada smo ekipa, svaki meč je nova prilika za naše dokazivanje. Dobili smo šansu u Spartaku i sigurno je da želimo to da iskoristimo. U svakom meču idemon apobedu pa nema razloga da tako ne igramo i protiv Rada u nedelju.