Ostalo je još tri kola do kraja ovogodišnjeg prvenstva u kojem će subotičani pokušati da osvoje što više bodova kako bi prvenstvo završili na što boljoj poziciji. U narednom kolu koje je na programuu subotu 13. maja Spartak Ždrepčeva krv gostuje ekipi Čukaričkog. Subotičani u dobrom raspoloženju odlaze u Beograd sa jasnom namerom da osvoje nove bodove.

Trener Andrej Černišov hvali narednog rivala – Čukarički je trenutno najbolja u plej-autu, a nalaze se i u seriji dobrih rezultata. Pobedili su Bačku na gostovanju i savladali Crvenu zvezdu u Kupu, ali nisu prošli dalje.  Radi se o kvalitetnoj ekipi koja je dobro vođena. Naglasio sam i ranije da u ovoj sezoni želimo da ostvarimo bolji plasman u odnosu na prošlogodišnju desetu poziciju i samim tim u svaki meč ulazimo sa motivom pobede. Nemamo kadrovskih problema a nekoliko igrača je zabeležilo odlične nastupe u Ligi B timova i time se dodatno nametnuli.   

Golman Miloš Ostojić, bio je jedan od najboljih na prošloj utakmici protiv ekipe Rada.  – Motivisani smo da uzmemo bodove ekipama koje su nas savladale u prvom delu sezone, zbog kojih možda nismo uspeli da se plasiramo u plej-of.  Odlična je atmosfera, igraćemo rasterećeno protiv dobre ekipe koja je jaka na svim pozicijama. Mislim da imamo šanse za pobedu. 

Slovenac Aljaž Krefl, pruža sve bolje partije u finišu sezone.  – Igraćemo protiv dobre ekipe koja nema slabe tačke, od golmana do napadača. Igraju agresivan fudbal sa kvalitetnim pojedincima gde bih ipak izdvojio Ožegovića, međutim i mi imamo svoje adute. Odlično smo radili, pripremali smo se za ovaj meč i nadam se pobedi