Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu 5. novembra od 13:30 dočekuju ekipu Mladosti. Utakmica ima veliki značaj za subotičane koji žele da dođu do prve pobede u Subotici. Mladost (Lučani) se na tabeli nalazi ispred Spartaka sa šest bodova prednosti što predstavlja dodatni motiv za dobar rezultat.

Trener Andrej Černišov prvo se osvrnuo na utakmicu u Gornjem Milanovcu i podršku vernih navijača. – Moram prvo da se zahvalim našim navijačima koji su došli u Gornji Milanovac i podržavali nas protiv metalca. Meni je bilo izuzetno drago što su postavili i zastavu Rusije, i hvala im za to. – istakao je Černišov i tada izneo šta očekuje u subotu – Očekujem jednu od najtežih utakmica u ovoj polusezoni. Radi se o ekipi koja je dobro ukomponovana i ove sezone jaka na svim pozicijama. Igraju dobar i čvrst fudbal sa dosta duela. Mi moramo biti spremni na takvu vrstu igre. Što se tiče naše ekipe svi su spremni osim Ćalasana. U petak imamo trening pred utakmicu a radićemo i analizu protivnika. Posle Metalca sledi prvenstvena pauze zbog obaveza reprezentacije mi hoćemo da na tu pauzu odemo u dobrom raspoloženju. Prvi deo sezone domaće mečeve smo igrali u Novom sadu i još uvek nismo pobedili utakmicu u Subotici. Zbog toga želimo naše navijače da obradujemo u subotu.

Ognjen Mudrinski spremno dočekuje subotnji duel. – Sigurno je da će ovo biti jedna od najtežih utakmica u sezoni. Ekipa Mladosti je do sadasvojim igrama  dokazala da su veoma ozbiljni. Imaju iskusne igrače i čine jednu dobru celinu. Što se nas tiče, nakon nerešene utakmice u Milanovcu mislim da je došlo vreme i za jednu pobedu u Subotici. Svi smo spremni da damo maksimum i da osvojimo tri boda.