Nakon nesretnog poraza u poslednjem kolu od Mladosti koju su doživeli u poslednjim trenucima susreta, Spartak Ždrepčeva krv važne bodove želi da osvoji u duelu protiv FK Zemun u meču koji je na programu u sredu 31. novembra od 13 časova u Kuli. 

Šef stručnog štaba Predrag Rogan ističe zgusnut raspored – četvrta utakmica u kratkom vremenskom periodu.  Očekujem da moji momci potvrde dobre igre i zalaganje iz prethodnih mečeva. I u ovaj meč ulazimo maksimalno motivisani i ozbiljni. Ima još puno da se igra ali mi želimo što pre da dođemo na poziciju koju zaslužuju ovi momci svojim ponašanjem i igrom. Želimo da zabeležimo pozitivan rezultat protiv izuzetno kvalitetne ekipe Zemuna koja je na kraju prelaznog roka dobila sasvim druge konture. Priključili su im se igrači iz inostranstva i imaju kvalitetan sastav. Međutim, mi imamo naše želje i naš motiv koji očekujem da bude daleko veći od njihovog i želim da to momci prikažu na terenu. 

Nemanja Glavčić ističe važnost narednog duela – Iza nas je vrlo teška utakmica na gotovanju u Lučanima koju smo izgubili u nadoknadi vremena. Međutim, tu smo pokazali da imamo kvalitet i karakter što ćemo pokazati u sutrašnjem susretu. Dočekujemo kvalitetnu i iskusnu ekipu, ali mi se osvrćemo samo na nas i našu igru da pokažemo da možemo da se nosimo sa pritiskom i sa ovako teškim utakmicama u kojima je pobeda imperativ.