Spartak Ždrepčeva krv u 6. kolu Linglong super lige dočekuje ekipu Napredka. Utakmica se igra u nedelju 22. avgusta na Gradskom stadionu sa početkom od 18:00 časova. 

Predstojeću utakmicu najavio je pomoćni trener Savo PavićevićDočekujemo Napredak koji je već osvojio 9 bodova i nalaze se na petom mestu što dovoljno govori o njihovom kvalitetu.  Radi se o ekipi koja ima kvalitetne pojedince i igra dobar napadački fudbal. Dolaze nam u dobrom raspoloženju. Mi smo u poslednje dve utakmice igrali dobar fudbal.  Pobedili smo u Lučanima a protiv Vojvodine u prošlom kolu odigrali vrlo kvalitetno a našu veliku žalost osvojili samo bod, mislim da smo mogli i više. Nadam se da ćemo iz predstojeće utakmice izvući više i nadoknaditi izgubljeno protiv Vojvodine. 

Pavićević se osvrnuo i na igrački kadar – Radili smo jako dobro proteklih nedelju dana. Upoznati smo sa svim kvalitetima narednog rivala, ali i sa njihovim manama. Izaćemo spremni u nedelju i očekujemo pobedu. Što se tiče izostanaka, imamo jednu nepoznanicu sa Shimurom koji se juče žalio na povredu posle treninga. Izostaće sigurno Mile Savković koji se uspešno oporavlja i u skorije vreme će nam se pridružiti. Svi ostali su zdravi i biće spremni za sutrašnju utakmicu.     

Odbrambeni igrač Milan Jezdimirović očekuje novu pobedu – Dolazi nam vrlo dobra i kvalitetna ekipa koja u svim linijama ima kvalitetne pojedince. Raduje naša igra u protekle dve utakmice, pobeda protiv Mladosti i dobro udigran meč protiv Vojvodine gde smo nesrećno primili golove iz nekih grešaka koje ne bi smele da nam se dešavaju te osvojili samo bod.  Odlično je raspoloženje u ekipi, vredno radimo, dobro analiziramo protivnike i nadam se da ćemo iskoristitri njihove mane u cilju osvajanja tri boda.