Okončana je prvenstvena pauza koja je prijala fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi. Nakon dva vezana poraza od Napredka i Rada, vredno su radili protekle nedelje i spremni putuju u Čačak da prekinu negativnu mini seriju.

Andrej Černišov, trener subotičana očekuje dobru igru protiv Borca, posebno što ekipa trenutno pruža bolje partije na strani u odnosu na one pred svojom publikom.  – Iza nas je malo duža pauza u Super ligi, koju smo iskoristili da dobro radimo. Odigrali smo i jednu prijateljsku utakmicu protiv Bačke Palanke. Borac se trenutno nalazi na poslednjem mestu tabele u Super ligi, što nas ne sme zavarati.  Za njih je ovo izuzetno važna utakmica koja može da im reši neke stvari. Sigurno će biti silno motivisani da nas pobede. Borac je u prednosti zbog domaćeg terena, mada poslednji rezultati pokazuju da smo mi bolji kada igramo na strani. Zbog poraza u poslednje dve utakmice, biće malo promena u sastavu i taktici. Zbog toga je i nama vaćno da pobedimo u ovom duelu, kako bi popravili situaciju u ekipi. Imali smo razgovor sa fudbalerima posle gubitka bodova, a dva poraza su deo psihologije igrača. Ekipa koja se savladala Partizan i Radnički nije mogla za nedelju dana da zaboravi da igra fudbal. Takvi rezultati su doneli pritisak, pogotovo na mlađe igrače, zato smo se potrudili da ih malo opustimo, ali opet i pripremimo za utakmicu.

U Čačku neće nastupiti napadač Ognjen Mudrinski, koji se oporavio od povrede, počeo sa individualnim radom ali još nije spreman za subotnju utakmicu.