Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu 3. marta gostuju ekipi Mladosti iz Lučana u okviru 25. kola Super lige Srbije. Utakmica se igra sa početkom od 17 časova.

Pomoćni trener Savo Pavićević ističe kvalitete protivnika, ali veruje u svoje momke i nada se najboljem rezultatu. –  Putujemo u Lučane gde nas očekuje kvalitetna i iskusna ekipa Mladosti.  Imaju dobre i iskusne pojedince, međutim mi kao i u svakom meču idemo na pobedu i na osvajanje sva tri boda. Znamo da su imali veoma malih kadrovskih promena. U polusezoni su doveli kvalitetnog igrača Lazića i time još dodatno dobili na kvalitetu. U prvom delu smo imali jako povoljan rezultat u jednom momentu, vodili smo sa 3:1 petnaest minuta pre kraja utakmice ali su oni do kraj autakmice uspeli da izjednače što dovoljno govori o njima. Idemo sa velikim motivom, dobro poznajem naše momke, verujem u njih i mislim da dobar rezultat neće izostati. 

Standardni prvotimac Aranđel Stojković optismista je pred sutrašnju utakmicu  – Pred nama je teško gostovanje u Lučanima. U prvom delu sezone smo odigrali jednu kvalitetnu i veoma uzbudljivu utakmicu. Radi se o odgovornoj ekipi koja ima dobre i iskusne igrače. Očekujem da nas vreme posluži, da odigramo kvalitetnu utakmicu i da osvojimo nove bodove. 

Subotičani nemaju kadrovskih problema svi igrači konkurišu za prvi tim.