TSC – Spartak Ždrepčeva krv 2:2 (1:1)

Gradski stadion u Senti. Gledalaca: oko 1.200. Sudija: Nenad Minaković. Strelci: 1:0 Milićević u 12. , 1:1 Otašević u 31., 2:1 Tumbasević u 72., 2:2 Otašević u 90+2 minutu.

TSC: Filipović, Varga, Skopljak, Grabež, Babić (45. Antonić), Milićević, Tomanović, Tumbasević, Duronjić (55. Arsenijević), Silađi, Lukić (82. Rovčanin)  

Spartak Ždrepčeva krv: Dubljanić, Dunđerski, Otašević, Tekijaški, Milošević, Marčić (70. Jočić), Vidaković, Srećković (30. Denković), Tufegdžić, Obradović, Šormaz (70. Baić)  

Subotičani se vraćaju sa osvojenim bodom iz Sente sa kojim bi trebali biti zadovoljni jer su do izjednačenja stigli u poslednjim trenucima susreta golom Otaševića koji je na ovom meču bio dvostruki strelac. Spartak ima razloga i da žali za pobedom jer su u toku 90. minuta igre propustili niz prilika i proslavili golmana Filipovića. 

Domačini su prvi zapretili u 6. minutu kada je Lukić sa 18 metara pogodio stativu. Nije se dugo čekalo na prvi pogodak, Skopljak je 12. minutu uposlio Milićevića koji je prevario odbranu Spartaka i savladao golmana Dubljanića za 1:0. Subotičani su nakon primljenog gola zaigrali znatno ofanzivnije i bili bolji rival na terenu. Samo par minuta nakon primljenog gola Spartak je mogao do poravnanja, Marčić je iz neposredne blizine šutirao glavom, golman Filipović loptu na kratko odbio do Šormaza koji sa par metara ne uspeva da postigne gol. Pokupšao je ponovo Marčić u 17. minutu, ali golman TSC je i ovaj šut uspešno zaustavio.  Uzvratili su domaćini preko Lukića koji je šutirao sa oko 20 metara u 23 minutu. Spartak je bolju igru krunisao u 31. minutu, korner je izveo Denković loptu je u skoku zahvatio Vladimir Otašević koji glavom poravnava na 1:1.

Početkom drugog poluvremena Spartak je bio vrlo blizu vodstva. Denković je imao dve prilike, u drugoj se našaoi sam pred golmanom Filipovićem koji je ponovo izašao kao pobednik. Umesto subotičana koji su stvarali prilike do vodstva su došli domaćini u72. minutu, Arsenijević je izveo korner a Tumbasević loptu poslao u mrežu za novo vodstvo TSC-a. Do kraja utakmice Spartak je nastavio sa napadima. Do boda su stigli u sudijskoj nadoknadi, drugim golom Otaševića na utakmici za konačnih 2:2.