Radnički 1923 – Spartak Ždrepčeva krv 3:2 (2:1)

Stadion „Čika Dača“ u Kragujevcu. Gledalaca: oko 4.000. Sudija: Stojanović Andrija. Strelci: 1:0 Trifunović Veljko (4.), 2:0 Trifunović Veljko (19.), 2:1 Milošević Stefan (22.), 2:2 Tufegdžić Lazar (51.), 3:2 Branković Nemanja – autogol (60.)

RADNIČKI 1923: SPASOJEVIĆ David, DAMJANAC Aleksa, KOVAČEVIĆ Stevan, ČIROVIĆ Vladimir, VIDOVIĆ Uroš, VARJAČIĆ Aleksandar, ILIĆ Ognjen, BLAGOJEVIĆ Uroš, FILIPOVIĆ Stefan, TRIFUNOVIĆ Veljko, MIRIĆ Marko

SPARTAK ŽDREPČEVA KRV: DUJMOVIĆ Filip, DUNĐERSKI David, IVANČEVIĆ Mihajlo, BRANKOVIĆ Nemanja, JOVIĆ Filip, SHIMURA Noboru, SREĆKOVIĆ Nikola, MILOŠEVIĆ Stefan, MARČIĆ Milan, TUFEGDŽIĆ Lazar, FURTULA Nikola. 

Spartak Ždrepčeva krv je poražena u Kragujevcu u drugom kolu Super lige u utakmici kojoj je prisustvovalo 4.000 posetilaca koji su videli čak 5 golova. 

Domaćini su poveli već u 4. minutu golom Veljka Trifunovića. Nakon primljenog gola Spartak Ždrepčeva krv je zaigrala znatno angažovanije zapretili su preko Shimure a zatim i Srećkovića. U 19. minutu kragujevčani su duplirali prednost, Damjanac je presekao napad subotičana uposlio mladog Trifunovića koji  pogađa suprotan ugao gola Dujmovića za 2:0.  Samo tri minuta kasnije subotičani su smanjili rezultat, odličnim golom Stefana Miloševića iz slobodnog udarca sa oko 25 metara.

Drugo poluvreme počelo je terenskom inicijativom Spartaka, dok je Radnički pretio iz opasnih kontranapada. U petom minutu dugog poluvremena Ilić je presekao napad na sredini terena uposlio Trifunovića, ali Shimura je uspeo da ga sustigne i spreči novi pogodak domaćina. Dva minuta kasnije Spartak je poravnao rezultat, Stefan Milošević je uputio centaršut pred gostujući gol gde je najviši u skoku bio Lazar Tufdegdžić koji glavom poravnava na 2:2. Šasnu za preokret na utakmici imao je Furtula par minuta kasnije.     

Domaćini su do pobede došli sretnim golom, u 59. minutu do lopte je došao Ćirović koji je pokušao da uposli slobodnog Mirića, ali je lopta na putu do njega zakačila štopera subotičana Nemanju Brankovića promenila pravac i završila u mreži za 3:2.  Subotičani se nisu predavali nakon nesretno primljenog gola. Stvorili su par prilika, ali šutevi Shimure i Tufegdžića su završili pored gola.