Spartak Ždrepčeva krv – Rad 0:1 (0:1)

Subotica, Gradski stadion, gledalaca: oko 500. Sudija: Nenad Đokić (Užice), pomoćnici: Vladimir Jovanović (Čačak), Nemanja Petrović (Užice). Strelci: 0:1 Lutovac u 43. minutu,

Spartak Ždrepčeva krv: Mirković, Stojković, Pavićević, Ćalasan, Anđić, Kovačević (46. Krmar), Glavčić, Milić, Torbica, Ivanović (75. Savković), Mudrinski (35. Farkaš).

Rad: Dejanović, Jovanović, Bates, Ljubinković, Obradović, Ćulum, Petković (63. Đenić), Drinčić, Denić (86. Vico), Lutovac, Veselinović (73. Petrović)

Fudbaleri Spartaka poraženi su na svom terenu od ekipe Rada golom Lutovca u 43. minutu. Spartak je u nastavku susreta bio bolji rival, ali nije uspeo da dođe do gola.

Spartak je zapretio u 8. minutu nakon slobodnog udarca koji je izveo Torbica. Lopta je došla do  Ćalasana, od koga je bržio bio golman Dejanović. Četiri minute kasnije Rad je imao šansu iz slobodnog udarca koji je sa oko 18 metara izveo Drinčić ali pravo u živi zid.  Greškom Glavčića lopta je u 15. minutu došla Denića čiji šut brani odlični Mirković.  Spartak je do vodstva mogao u 23. minutu, Kovačević je uputio loptu ka Mudrinskom, međutim u poslednjem momentu akciju preseca Denić. Ubrzo je Mudrinski napustio susret zbog povrede.

Rad je poveo u 43. minutu, kada je podbacila kompletna odbrana Spartaka. Lopta je došla do usamljenog Petkovića koji je na par metara bio sam pred golmanom Mirkovićem  ali uprkos dobroj poziciji igrač Rada pronalazi još bolje rešenje, upošljava saigrača Lutovca koji neometano pogađa praznu mrežu.

Subotičani su znatno agresivnije krenuli u nastavku susreta. Prvu priliku imao je Milić, koji je bio prekratak da bolje zahvati loptu. Nakon sat vremena igre Krmar je proigrao Milića koji odlično šutira i ističe golmana Dejanovića. Napadao je Spartak, pokušavao da dođe do izjednačenja, ali ozbiljnijih prilika nije bilo. Fudbaleri Rada su u poslednjim trenucima susreta mogli da udvostruče vodstvo. Đenić i Petrović su se sami našli pred golmanom Mirkovićem, ali ni iz dva pokušaja Đenić nije uspeo da savlada odličnog Mirkovića.