Radnik – Spartak Ždrepčeva Krv 5:1 (4:1)

Surdulica, Stadion FK Radnik. Gledalaca: oko 500. Strelci: Zlatanović  9, Radović 31, Kyeremeh 37, Gojković 45, Stanković 90. za Radnik. Ivanović u 34. min za Spartak

Radnik: Čančarević, Mladenović, Ivanović, Gojković, Tanasin, Pantelić (84. Stanković), Kyeremeh, Pejčić (44. Žakula), Mićić (81. Mirosavljević),Radović,  Zlatanović.

Spartak Ždrepčeva Krv: Ostojić, Stojković, Radovanović, Kerkez, Hajdin, Šimura, Jočić (56. Glavčić), Čečarić (46. Torbica), Vukčević (61. Abaz), Ivanović, Nikolić.

Subotičani su doživele ubedljiv poraz u Surdulici, dozvolivši protivniku da im čak pet puta zatresu mrežu.

Domaći su do vodstva došli već u devetom minutu kada je Zlatanović  na asistenciju Kyelemeha loptu poslao u mrežu. Posebno uzbudljivo je bilo u poslednjih desetak minuta prvog poluvremena kada je publika videla čak četiri gola. Ostojić je nesmotreno istrčao iz gola i loptu dodao protivnilkom igraču, Radoviću koji je šalje u mrežu za 2:0.

Nadu subotičanima dao je Đorđe Ivanović koji tri minuta kasnije tačnije u 34. minutu sa dvadesetak metara odličnim šutem smanjuje prednost Radnika na 2:1.  Samo tri minuta nakon toga Radnik je ponovo imao dva gola viška pošto se u listu strelaca upisao Kyeremeh koji pogađa dolnji ugao za 3:1. U poslednjim trenucima prvog dela ekipa Radnika je preko kapitena Gojkovića postigla još jedan gol i time već tada rešila  pitanje pobednika ovog susreta.

U nastavku susreta subotičani su stvorili nekoliko izglednih prilika, ali nisu uspeli da savladaju golmanan Čančarevića da bi konačan rezultat postavio Miloš Stanković u sudijskoj nadoknadi kada se lopta od prečke odbila u gol za visokih 5:1.

U sledećem kolu Spartak gostuje ekipi Bačke. Utakmica se igra u subotu 4. novembra u Bačkoj Palanci sa početkom od 13 časova.