Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv obaveštava predstavnike medija da će akreditovanje za predstojeći meč 19. kola Super lige Srbije protiv Crvene Zvezde, koji se igra u subotu 16. Decembra u 16 časova, početi u utorak 12. Decembra i trajaće do petka 15. Decembra do 12:00 časova.

Zahtev za akreditacije potrebno je poslati na e – mail: sekretarijat@jkp-stadion.rs i obavezno dostaviti IME, PREZIME, MEDIJSKU KUĆU ZA KOJU RADITE, BROJ NOVINARSKE LEGITIMACIJE, BROJ LIČNE KARTE ILI PASOŠA ZA SVAKU OSOBU. Takođe naglašavamo da je neophodno navesti da li vam je akreditacija potrebna za ulazak u novinarsku ložu ili silazak na teren, odnosno da li je u pitanju novinar izveštač ili fotoreporter, snimatelj.

Podela svih odobrenih akreditacija vršiće se na službenom ulazu na Gradskom stadionu u Subotici na dan odigravanja utakmice 16. Decembra od 15:00 časova do 15:45 časova. Nakon isteka rokova nikom neće biti omogućeno akreditovanje, odnosno podizanje akreditacija.

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv naglašava da je ograničen broj novinara u novinarskoj loži i da zadržava pravo na skraćenje spiska akreditovanih novinara i fotoreportera jedne redakcije u zavisnosti od broja mesta u novinarskoj loži i na terenu, kao i u zavisnosti od statusa medija koji zastupate.