Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv obaveštava predstavnike medija da će se akreditovanje za predstojeći meč drugog kola kvalifikacija Lige Evrope protiv Sparte iz Praga, koji se igra u četvrtak 26. jula u 20 i 45, početi u ponedeljak 23. jula u 8 časova i trajaće do srede 25. jula u 20 časova.

Zahtev za akreditacije potrebno je poslati na e – mail: akreditacije@fkspartak.com i obavezno dostaviti  IME, PREZIME, MEDIJSKU KUĆU ZA KOJU RADITE, BROJ NOVINARSKE LEGITIMACIJE, BROJ LIČNE KARTE ILI PASOŠA ZA SVAKU OSOBU. Takođe naglašavamo da je neophodno navesti da li vam je akreditacija potrebna za ulazak u medija centar ili silazak na teren, odnosno da li je u pitanju novinar izveštač ili fotoreporter, snimatelj.

Podela svih odobrenih akreditacija vršiće se na ulazu u službene prostorije na zapadnoj tribini stadiona „Karađorđe” na dan odigravanja utakmice 26. jula od 19 časova do 20 i 30 časova. Nakon isteka rokova nikom neće  biti omogućeno akreditovanje, odnosno podizanje akreditacija.

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv naglašava da zadržava pravo na skraćenje spiska akreditovanih novinara i fotoreportera jedne redakcije u zavisnosti od broja mesta u medija centru i na terenu, kao i u zavisnosti od statusa medija koji zastupate.

 

Za sve ostale informacije možete se obratiti na 064 88 92 910 Filip Segedinčev