Nakon pobede nad Voždovcem proteklog vikenda u Beogradu, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u dobroj atmosferi dočekuju Novi Pazar, narednog rivala u okviru 24. kola Super lige Srbije. Utakmica se igra u petak 8. marta na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 16:30 časova uz besplatan ulaz. 

Utakmicu je najavio pomoćni trener subotičana, Đorđe Tutorić Dočekujem ekipu Novog Pazara koja je sastavljena od kvalitetnih pojedinaca. Zavređuju veliku pažnju  sa obzirom da su od početka sezone u vrhu tabele. Očekujem dobru i požrtvovanu utakmicu, borićemo se za svaki pedalj terena, za svaku loptu, za svaki aut i korner.  Kada na to dodamo individualne kvalitete naših igrača i taktiku koju je spremio naš šef Nenad Lalatović očekujem zasluženu našu pobedu. Pozvao bih navijače da dođu i da nas podrže iako znamo da se meč igra u petak i da nije atraktivan termin.    

Golman Aleksandar Vulić hvali protivnika ali očekuje pobedu Spartaka – Dočekujemo ekipu Novog Pazara koja ima evidentan kvalitet i mogu da se domognu evrope. Imaju odlične igrače na svakoj poziciji. Očekujemo tvrdu utakmicu. Ove nedelje smo trenirali jako dobro u jednoj lepoj atmosferi polse pobede nad Voždovcem. Pozhavo bih navijače da nas podrže u veoima važnoj utakmici za nas u borbi za plej of.