Ovog  vikenda počinje nova fudbalska sezona. Spartak Ždrepčeva krv u prvom kolu dočekuje ekipu Radničkog iz Niša u meču koji je na programu u nedelju 18. jula sa početkom od 18:55 časova. U novoj sezoni napokon će i publika moći da prisustvuju utakmicama. Uz dogovor za JP Stadion ulaz na utakmicu prvog kola Spartak – Radnički će biti besplatan.   

Predstojeći meč najavio je šef stručnog štaba Vladimir Buač – Zaista sam željno iščekivao početak prvenstva i premijernu utakmicu protiv Radničkog iz Niša. Mislim da smo u prethodnom periodu radili izuzetno naporno i kvalitetno i jedva čekam kako će to izgledati na jednoj zvaničnoj prvenstvenoj utakmici. Pripreme su prošle u najboljem redu, ali to prvo kolo je uvek specifično, ponekad je psihološki momenat bitniji od fudbalskog znanja. Mislim da smo mi u svim aspektima spremni. Neka naša prednost je i povratak fudbalskih navijača na stadione i ovom prilikom pozivam naše ljubitelje da dođu na Gradski stadion i podrže ovu ekipu. Ne kaže se za džabe da je publika 12 igrač na terenu i to može da bude neka prevaga. Ulaz je besplatan.

Šef struke se zatim okrenuo analizi prvog protivnika u sezoni – Igramo protiv Radničkog iz Niša koji je promenio svoju fizionomiju u odnosu na prošlu sezonu. Doveli su sedam – osam iskusnih igrača koji su veoma kvalitetni i samim tim istakli ambicije za borbu za vrh i izlazak na Evropsku scenu. Mi smo zadržali kostur tima, verujem u ove momke u ono što radimo i ubeđen sam da ove sezone možemo da napravimo jako lepe stvari.   

Prvotimac Mihajlo Ivančević  – Prvo kolo u goste nam dolazi Radnički iz Niša, ekipa koja je znatno iskusnija od nas. Ali i mi posedujemo određen kvalitet i verujemo da možemo da ostvarimo dobre rezultate. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače na Gradski stadion da nas podrže.   

 

NAJAVA UTAKMICE