Dragan Đorđević, direktor fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv predstavio je nove stipendiste kluba. Predstavljeni su Boško Gajić (1996. godište), Bogdan Stamenković (1998.) i Marko Pantić (1998.), ugovor je potpisao i Predrag Medić (1998.), koji je već na pozajmici u Omladincu iz Novih Banovaca.

Boško Gajić igra na poziciji desnog beka – Hvala svima u Spartaku na ukazanom poverenju, drago mi je što sam postao član ovog kluba i nadam se da ću opravdati očekivanja. Na mojoj poziciji trenutno veoma uspešno igra Aranđel Stojković, pa je na meni da vredno radim i treniram i tako čekam svoju šansu.

Marko Pantić igra na poziciji zadnjeg veznog – Igrao sam na pripremnim utakmicama, i nadam se da sam ispunio očekivanja stručnog štaba. Prvo kolo je već u nedelju, igramo protiv Vojvodine, i nadam se da ću biti među 18 igrača koji konkurišu za sastav tima za taj meč.

Napadač Bogdan Stamenković treniraće sa prvom timom a biće ustupljen na dvojnu registraciju najastarijem klubu u zemnlji, FK Bačka 1901 – Drago mi je zbog potpisivanja stipendijskog ugovora, to je dobar znak da u Spartaku računaju na mene, a ja sam tu da sačekam svoju šansu i da se dokažem. Naravno, u Subotici trenutno ima dosta iskusnijih napadača od mene, ali se nadam da će u bliskoj budućnosti biti prilike i za mene.