U četvrtak 14. marta sa početkom od 13:30 časova biće direktno prenošen vojvođanski derbi između Spartaka i Vojvodine u okviru 18. kola Kadetske lige Srbije koji se igra na terenu sa veštačkom travom Gradskog stadiona u Subotici

Fudbalski savez Vojvodine putem svog zvaničnog Jutjub kanala  nastavlja aktivnost afirmacije, popularizacije i medijske promocije fudbala u Vojvodini pa se direktan prenos ove utakmice može pratiti na zvaničnom Jutjub kanalu FSV:

https://www.youtube.com/@fudbalskisavezvojvodine

Domaći Spartak trenutno se nalazi na 11. mestu na tabeli sa 19 bodova (5 pobeda, 4 nerešene utakmice i 8 poraza), a u sutrašnju utakmicu ulazi osokoljen ubedljivom pobedom u prvom kolu proleća prošle nedelje u Nišu protiv Radničkog – 1:7. 

Među izabranicima Predraga Pršića koji je kadetsku ekipu Spartaka preuzeo tokom sezone u rezultatskoj krizi pored Krstića ističu se još dva igrača koji su dobijali pozive na reprezentativna okupljanja: Dušan Buganik (uz Krstića se našao u najboljem timu 17. kola) i kapiten Anđelko Pavlović

Gosti iz Novog Sada su mnogo više pokazali u dosadašnjem delu prvenstva i nalaze se na trećem mestu na tabeli, odmah iza večitih rivala Partizana i Crvene zvezde. Zabeležili su 12 pobeda, 1 nerešen rezultat i 4 poraza i tako osvojili duplo više bodova od Spartaka – 38.