Nakon dve vezane pobede, protiv Kolubare u prvenstvu i Rada u Kupu, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u ponedeljak 24. oktobra u dobroj atmosferi dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana u okviru. Utakmica 16. kola Mezzart Bet Super lige igra se na Gradskom stadionu sa početkom od 18:00 časova.  

Utakmicu je najavio Ljubiša Dunđerski, šef stručnog štaba Spartaka – Dočekujemo Mladost iz Lučana iskusnu ekipu sa dobrim igračima, koja se nezasluženo nalazi na trenutnom mestu na tabeli.  Meni je jako drago što baš ta ekipa dolazi jer to može biti samo potvrda dobrijh igrana koje Spartak pokazuje u poslednje četiri utakmice. Treba da uknjižimo tri nova boda, atmosfera je odlična, dobro je urađen trenaćžni proces i ubeđen sam da ćemo potvrditi našu igru i da će tri boda zasluženo ostati u Subotici.

Ljubiša je dodao da je za njega ovo specifična utakmica – U ekipi Mladosti iz Lučana igra moj sin David. Nismo se čuli već dva dana telefonom, što meni  kao ocu znači jer pokazuje da je profesionalac i da je ozbiljno shvatio ovaj duel. Puustio sam mu jednu glasnu poruku da ne očekuje ovde ništa, ako bude u sastavu Mladosti da bude igrač utakmice, ali da sva tri boda naravno ostaju u Subotici jer se ipak zna ko je stariji u kući. 

Napadač Srđan Hrstić vratio se posle duge povbrede i sada spremno dočekuje novu utakmicu – Pripreme za ovu utakmicu su krenule čim smo okončaliu Kup utakmicu sa Radom. Atmosfera u ekipi je odlična, puni smo samopouzdanja. Nanizali smo dve vezane pobede, spremni smo sto posto da nastavimo sa dobrim nizom. Pozvao bih publiku da nam pruže podršku.