PRIJATELJSKA UTAKMICA: RAD – SPARTAK ŽK 1:0 (1:0)

Loading Događaji
Ovaj događaj je prošao.

U sredu 15.07. fudbaleri Spartaka sastaju se sa ekipom Rada u sedmoj prijateljskoj utakmici na pripremama na Zlatiboru.

Rad – Spartak Ždrepčeva krv 1:0 (1:0)

Zlatibor. Sudija. Danilo Grujić. Strelci: 1:0 Jovanović 45. min

Rad: Marković, Bašanović, Đorić, Dobrijević, Milutinović, Trninić, Grubišić, Damnjanović, Ilić, S. Jovanović, Kovačević. Igrali još: Pahomov, Živković, Dedijer, Stojanović, Leković. 

Spartak Ždrepčeva krv: Dujmović, Dunđerski, Mažić, Ivančević, Milošević, Milić, Đurasović, Tufegdžić, Bijelović, Nikolić, savković. Igrali još: Gojkov, Damjanac, Hrstić, Vujanović, Šormaz, Miodragović, Dokić.

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi poraženi su u poslednjoj pripremnoj utakmici koju su odigrali na Zlatiboru od ekipe Rada sa 1:0. 

Jedini gol postigao je Jovanović u poslednjim trenucima prvog poluvremena uz veliku sreću. Lopta je na putu do gola pogodila u glavu Mažića te promenila putanju i prevarila golmana Dujmovića. Subotičani su u prvom poluvremenu najbolju priliku propustili u 16. minutu,  međutim šut Savkovića odbranio je golman Marković. Šansu je imao i Milošević i ponovo Savković na asistenciju Bijelovića. 

U nastavku susreta Spartak Ždrepčeva krv je do izjednačenja mogao doći iz više prilika. Šanse su imali Vujanović i Gojkov a poslednju priliku za izjednačenje propustio je Đurasović u 78. minutu.