PRIJATELJSKA UTAKMICA: SPARTAK ŽK – TUZLA CITY 0:0

Loading Events
This event has passed.

U nedelju 09. septembra u okviru mini priprema (pauza zbog utakmica reprezentacije u UEFA Ligi nacija) ekipa Spartaka ŽK sastaće se u prijateljskoj utakmici sa članom Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipom FK Tuzla City.

 

Spartak Ždrepčeva Krv – Tuzla City  0:0

FK Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Tekijaški, Jočić, Simeunovic, Milošević, Marčić, Obradović, Glavčić, Denković, Inijang i Đenić. Igrali još: Lučić, Rakić, Milić, Dunđerski, Chou i Lučić M.

Subotičani su prvenstvenu pauzu iskoristili da odu na Zlatibor gde odrađuju mini pripreme za nastavak sezone. Ekipi su se nedavno pridružili Nemanja Obradović, Vladimir Simunović i Stefan Denković pa će trener Gačinović u toku boravka na Zlatiboru pokušati da što bolje ukompunuje tim da se ekipa priključi poziciji koja vodi u plej of. 

Fudaleri Spartak Ždrepčeve krvi su danas odigrali i međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv FK Tuzla City iz Bosne i Hercegovine. Utakmica je nakon devedeset minuta završila bez pobednika, ali i bez golova. Utakmica je odigrana u dobrom ritmu, uz veliko zalaganje svih pojedinaca. Obe ekipe su imale svoje šanse, međutim mreže su nisu zatresle.

Go to Top