Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u poslednjem kolu ovogodišnjeg prvenstva dočekuju ekipu Bačke. Utakmica rezultatski nema velikog značaja ni za jednu ekipu pa u meč mogu ući rasterećeno. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici u nedelju 21. maja sa početkom od 16 časova.

Miloš Krušćić, pomoćni trener FK Spartak Ždrepčeva krv očekuje da se ekipa pobedom oprosti  od Super lige – Prvenstvo se približilo kraju, ostala je još samo ova jedna utakmica protiv Bačke u kojoj imamo jasan cilj, a to je da se sa pobedom oprostimo od domaće publike i ovog prvenstva koje je bilo dugačko. Želimo da se poikažemo u najboljem svetlu u poslednjem susretu. Svi igrači su spremni za igru osim Savkovića koji je dobio crveni karton u prošlom kolu u Čačku.

Golgeter Ognjen Mudrinski pozvao je navijače na utakmicu – Igrali smo tri puta sa njima u ovoj sezoni, pobedili u dva navrata dok je jedan meč završen bez pobednika. Igraćemo rasterećeno i verujem da će to biti jedna dobra utakmica. Pozvao bih navijače ovom prilikom da dođu u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da se pobedom oprostimo od ove sezone.