Nakon pobede nad Mačvom u uzbudljivoj utakmici u kojoj je postignuto pet golova, subotičani u 26. kolu Linglong Super lige gostuju ekipi Novog pazara. Utakmica se igra u nedelju 07. marta sa početkom od 15:00 časova. 

Meč protiv Novog Pazara najavio je Vladimir Buač šef stručnog štaba – Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Ekipa Novog Pazara na svom terenu igra sasvim drugačije u odnosu na gostovanja. Kada su domaćini igraju izuzetno agresivno, puno su motivisaniji, igraju bez kalkulacija i bez obzira na protivnika uvek idu na sva tri boda. Videli smo to i protiv ekipe Mačve i Radničkog gde su ih ubedljivo savladli. Njima predstoji ozbiljna borba za opstanak a za nas izuzetno teško gostovanje. Iza nas su dve vezane pobede, igramo stabilno, kvalitetno koliko nam tereni dozvole. Idemo u Pazar sa velikim ambicijima i sa namerom da nastavimo pobedonosni niz. Otežavajuću okolnost za nas predstavlja izostanak kapitena Miloševića koji već treću utakmicu ne igra. On je važan za nas posebno u ofanzivnom delu jer sa njim ekipa ima više opcija, ali i zbog liderskih osobina koje on poseduje. Izostaće i Strahinja Jovanović, koji takođe izostaje treću utakmicu, željno iščekujem njegov povratak. Imamo i dva suspendovana igrača, Dunđerskog i Marčića, čiji je uticaj na našu igru veliki. Nadam se da će se spisak zaustaviti na ovome. Bez obzira na sve ove probleme, verujem u igrače koji će zameniti ove pojedince. Ubeđen sam da ćemo mi kao tim izneti ovu utakmicu na pravi način.         

Aleksandar Vidović se nadovezao na svog šefa – Odlična je atmosfera u ekipi. Nakon dve vezane pobede putujemo motivisani u Novim Pazar, gde očekujem da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i doneti bodove.