Nakon važne pobede nad Novim Pazarom od pre tri dana fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u 25. kolu Mozart Bet Super lige gostuju ekipi Napretka u Kruševcu. Meč se igra u nedelju 5. marta sa početkom od 16:00 na stadionu Mladost. 

Predstojeću utakmicu najavio je pomoćni trener Savo PavićevićSigurno da smo danas u boljem raspoloženju u odnosu na prethodne konferencije za štampu. Ovek smo rekli da verujemo u naše momke i da će doći pobeda. Počelo je sa sovajanjem boda protiv TSC a nastavilo se pobedom protiv Novog Pazara i verujem  da će se nastaviti i u Kruševcu. Zabrinjava nas što smu jučerašnji trening odradili sa jedanaest igrača, veliki problem imamo sa stomačnim virusom i gripom i veliko je pitanje ko će ići na pitanje. Ali uvek naglašavam koga nema bez njega se mora. Mi verujemo ko god da izađe na teren u Kruševcu da će dati svoj maksimum da ostvarimo pozitivan rezultat. Napredak je dobra ekipa koja nas dočekuje u odličnom raspoloženju jer su iza njih dve vezane pobede. Ekipa koja je dobro odreagovala na novog trenera, domaćinska ekipa koja igra čvrsto. Idemo u Kruševac sa željom da osvojimo tri boda. 

Golman Miša Dubljanić očekuje tešku utakmicu. – Nismo imali puno vremena za pripremu utakmice, međutim kako  nama tako i njima. Verujem ako ponovimo utakmicu kao protiv Novog Pazara da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom.