Nakon dvonedeljne pauze zbog obaveza repreezentacije nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije. U međuvremenu Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv je promenila trenera pa će Nenad Lalatović prvi put voditi subotičane na gostujućem terenu u Beogradu protiv novajlije u ligi ekipe IMT. Utakmica 16. kola igra se u petak 24. novembra na stadionu fudbalskog kluba Voždovac sa početkom od 17:00 časova,

Više o predstojećoj utakmici izneo je novi šef struke Nenad LalatovićOčekuje nas jako teško gostovanje. Ne treba trošiti puno reči o IMT. Pogledao sam puno njihovih utakmica i video sam o kakvim se igračima radi. Radi se o mladom timu koji su veoma brzi, imaju sjajnu filozofiju u igri. Ja gledam u moje igrače i znam da imaju kvaliteta za bolju poziciju na tabeli. To su mi pokazali na treninzima i na prijateljskoj utakmici protiv Vojvodine pogotovo u prvom poluvremenu koji smo dobili sa 2:0. To je pokazatelj da moraju još više da veruju u sebe i da protiv IMT daju dvesto posto svojih mogućnosti. Očekujemo da se u Suboticu vratimo neporaženi. Neće biti lako, ali ja verujem u svoje igrače.   

Svoja očekivanja izneo je i jedan od najiskusnijih u redovima Spartaka, napadač Ognjen Mudrinski –  Očekuje na zahtvena utakmica, IMT je pokazao da moraju da se shvate ozbiljno. Promena trenera donosi neku novu energiju i nadam se da ćemo sa tom novom energijom doći do pozitivnog rezultata.